});

Arriba la Festa Major de Gurb

El divendres 16 de novembre a les 21h. a la Sala del Molí de l'Esperança, on es farà el pregó, que enguany anirà a càrrec de Jordi Turull i Negre, conseller de la Generalitat de Catalunya (2017) i antic secretari de l’Ajuntament de Gurb (1989). Durant l'acte també es presentaran la pubilla i el pubill i hi haurà l'actuació de l'escola de Música de Gurb.
L'endemà dissabte el concert jove de Gurb serà l’acte estrella amb L'Eskerda, Doctor Prats i fi de festa amb DJ Velasco. El concert tindrà lloc al pavelló municipal a partir de les 23h. El diumenge a les 19h. la gurbetana Ju Puigdomènech presentarà el seu nou treball “Bandera Blanca” al Teatre de l’Esperança.

El gruix de la programació, però, s’allargarà els tres caps de setmana següents amb una amplia i variada programació d’activitats, esportives, lúdiques i festives per a totes les edats. Podeu consultar els horaris i detalls al programa d’actes adjunt.

Des de l’Ajuntament volem agrair a les empreses i a tots els veïns que col·laboren en les diverses activitats i en la seva organització i convidem a tothom a gaudir i participar d’aquests dies de festa major.

Documents relacionats