});

Presentació de l'alcaldia

Benvolguts gurbetans, benvolgudes gurbetanes,

M'adreço a tots vosaltres per comunicar-vos que en el Ple municipal del passat dia 13 de Juny del 2015 vaig ser elegit novament alcalde per als propers 4 anys.

Primer de tot, en nom meu i dels companys i companyes que han format part de la nostra candidatura, vull donar les gràcies a tothom que el passat 24 de maig ens van donar suport, i també als qui vàreu escollir altres opcions totalment legítimes i democràtiques. Us manifesto el meu desig de ser alcalde de tothom, sense exclusió.

En aquesta nova estapa que ara comença, penso continuar treballant per al municipi amb moltes ganes i il.lusió, penso treballar per a tothom, per a la gent que ha viscut tota la vida a Gurb i per a les persones nouvingudes, per la gent que viu o treballa a pagès i per a la que viu a la zona urbana, per als qui tenen la seva activitat industrial o comercial, per a la gent gran, per al jovent, per als més petits...

Compto amb el suport de totes les regidores i regidors del nostre grup (CiU) i que gràcies a vosaltres hem revalidat la majoria que ja teníem, i també amb el grup d'ERC que també han acceptat compartir tasques de govern i regidories, d’aquesta manera començm una legislatura d’unitat amb tots els 11 regidors a govern.

Així, doncs, aquest nou govern estarà format per 11 regidors i regidores. Serà un govern fort i amb voluntat de consens, un cop ja circumstància molt necessària per avançar i superar la situació del procés que està vivint tot el país.

La bona situació econòmica de l'Ajuntament ens permet afrontar el futur amb optimisme i si bé no es preveu que sigui una legislatura de grans obres, sí que podrem mantenir tots els serveis i ampliar-los si és necessari, i posar especial atenció a les persones més necessitades.

Volem que aquesta pàgina sigui un element important per aconseguir una bona comunicació interna i externa, amb l’objectiu de donar valor al poble i aconseguir transparència en les accions municipals. En aquest sentit, estem satisfets de poder-vos dir que hem aconseguit el “Reconeixament infoparticipa del 2013.”, que valora la qualitat i la transparència de la comunicació pública local de la nostra pàgina web.

El repte que ens proposem és el de conservar i millorar aquest segell de qualitat i, per això, necessitem també la vostra implicació i la vostra complicitat. Coneixeu la pàgina, aprofiteu la informació que us oferim, interactueu amb nosaltres fent-nos coneixedors dels vostres dubtes i dels vostres suggeriments i aconseguirem el nostre objectiu.

Gurb és un municipi molt dispers i tot hi que en els darrers anys s'ha anat cohesionant mitjançant els centres educatius, la zona esportiva, el Casal de la gent gran i el Punt jove, encara queda camp per recòrrer per millorar la cohesió social. L'Ajuntament és l'Administració més propera a la ciutadania i ben segur que hi ha aspectes que es poden millorar, per això us demano el vostre protagonisme sincer i honest, que ens feu arribar les vostres opinions i els suggeriments, ja sigui de forma personal, mitjançant els regidors i regidores o des de la pàgina web http://www.gurb.cat

Moltes gràcies.

Joan Roca i Tió
Alcalde

Gurb, 13 de juny de 2015