});

Consistori

Joan Roca i Tió
Alcalde
Alcaldia i Ensenyament secundària
 CiU
Nascut l'any 1966 a Gurb. On ha viscut sempre. De professió informàtic, treballa en una empresa de distribució d'alimentació com a responsable d'informàtica des del 1989. Va entrar a formar part del consistòri a les eleccions de l'any 2004 i actualment és alcalde i regidor d'Ensenyament secundari. També és president del Consell Comarcal d'Osona des de l'any 2011, president del Centre Mèdic Psicopedagògic d'Osona, president de l'empresa mixta Recollida de Residus d'Osona, president de Depuradores d'Osona, patró de la Universitat de Vic i forma part de l'executiva comarcal de CDC.

Correu electrònic : rocatj@diba.cat 
 
 
Elisabet Carbonell Farrés
3r tinent d'alcalde
Hisenda i Ensenyament Preescolar
 
CiU
Nascuda l'any 1981. De professió economista, actualment treballa al departament d'empreses d'una entitat financera. Ha viscut a Sant Julià Sassorba, on ha format part de la comissió de festes.S'incorpora al consistori a l'àrea d'Hisenda i Ensenyament Preescolar.

Correu electrònic: elicarbonell8@hotmail.com
 
Josep Maria Falgueras i Verdaguer
1r tinent d'alcalde
Urbanisme i Agricultura
CiU 
Nascut el 1982 a Gurb, on ha viscut sempre. De professió ramader, ha estat sempre implicat en el sector de l'agricultura i la ramaderia, tant del municipi com de la comarca. Des de 2007 és regidor de CiU. Va començar com a regidor d'Esports i Joventut, col.laborant en la creació de la zona esportiva i la consolidació del Punt Jove. Actualment és el 1r tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme i Agricultura. Forma part del Consell de Joventut i de la Unió Esportiva Gurb.

Correu electrònic: jfalgueras.ajgurb@gmail.com
 
Judit Alcubierre i Roca
Esports
CiU 
Nascuda l'any 1969 i gurbetana des del 2002. De professió economista. Treballa en una entitat bancària. Va entrar a formar part el consistori a les eleccions de l'any 2011 i actualment és regidora d'Hisenda i de Benestar Social. Forma part del Consorci d'Osona de Serveis Socials.

Correu electrònic: jalcubierre.ajgurb@gmail.com

 
Biel Brugues Daví
Festes i Joventut 
CiU 
Nascut el 1990 a Vic. Va venir a viure l'any 2004.De seguida es va adaptar a la vida del poble, formant part de diverses entitats relacionades amb joventut com és el Consell de Joventut i va col.laborar activament en la creació del Punt Jove. Electricista de professió, en l'actualitat treballa de manteniment en una empresa del municipi. Va entrar a formar part de l'Ajuntament l'any 2011. Des dels14 anys col.labora amb la Comissió de Festes. És regidor d'Esports i Festes. En l'actualitat continua estudiant.

Correu electrònic: bbrugues.ajgurb@gmail.com

 
Sílvia Badia i Casas
Gent Gran
CiU
Nascuda el 1975 a Gurb, on ha viscut sempre. Treballa en una farmàcia de Vic. Va entrar a formar part del consistori l'any 2004. Actualment és regidora de Gent gran. Col.labora activament amb diverses entitats locals i comarcals en l'àmbit d'atenció a les persones, com el Donants de sang. Està involucrada plenament en el Casal de la Gent gran i el Centre de Dia del municipi (Xarxa d'envelliment actiu i promoció a l'Autonomia).

Correu electrònic: silvia.badia@gurb.net

 
Pere Molist Bover
2n Tinent d'alcalde
Cultura
ERC
Nascut a Gurb on ha viscut sempre, ha crescut a pagès i coneix bé el sector agrícola i ramader. És enginyer tècnic agrícola i n'exerceix en una empresa d'Osona dedicada a integrar laboralment a persones amb discapacitat. És pare de dos nens. Els darrers quatre anys ha estat tercer Tinent d'Alcalde i Regidor de Cultura, a més de conseller comarcal per Esquerra Republicana. Forma part de la Comissió de Festa Major de Gurb, és vocal de la secció local de l'ANC, col.labora amb el grup de teatre Set i Mig i és soci d'Òmnium Cultura.

Correu electrònic: pmolist.ajgurb@gmail.com


Josep Casassas Jordà
Ensenyament de primària i Escola de Música.
ERC
Nascut l'any 1976 viu a Granollers de la Plana des de l'any 2003 i és pare d'una nena i un nen. Enginyer Tècnic agrícola amb experiència en el sector agrícola i ramader i com a consultor ambiental, ha estat vinculat professionalment a Gurb des de 1999. Ha format part del Consell Escolar de Les Escoles des del 2013. És col.laborador habitual de la Comissió de la Festa Major.

Correu electrònic: jcasassas.ajgurb@gmail.com


 
Santi Bellver Pasto
Habitatge i Promoció Econòmica
ERC

És comercial. Pare d'una filla i un fill, viu a Serrabonica (Vespella). Va participar en la creació de l'Escola Municipal de Música de Gurb, de la que en va ser membre de la Junta.

Correu electrònic: santibellverpastor@gmail.com
 
Pere Miralpeix Ballús
Governació i Medi Ambient
ERC 
Nascut a Sant Hipòlit de Voltregà l'any 1966, pare de tres fills, operari de manteniment d'instal.lacions esportives per un Ajuntament de la comarca d'Osona. Membre vocal de l'ANC de Gurb i soci d'altres entitats catalanistes. Resident al barri del Triangle des del 2004.

Correu electrònic: peremiralpeix@gmail.com
 
 
Montserrat Faro Basco
Benestar Social, Família i Salut
ERC
Nascuda a Manlleu l'any 1962, va viure a Aiguafreda fins el 1986 que es trasllada a Gurb. Està casada amb un gurbetà amb qui té tres fills. És llicenciada en Antropologia Social i Cultural i Diplomada en Infermeria. Ecerceix de professora a la Universitat de Vic-Universitst Central de Catalunya on actualment ocupa el càrrec de vicedegana de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar.

 Correu electònic: montserrat.faro@gmail.com